Sobre Nosaltres

A LionClean som conscients que, per continuar creixent i oferint els productes de neteja més efectius, és fonamental comptar amb els fabricants més innovadors i compromesos amb el medi ambient (I+D). Cada any llancem al mercat més de 10 productes nous que sempre són referents indiscutible al sector de la neteja.

 

LionClean fa més d'una dècada que assessora els professionals del segle XXI amb una àmplia gamma de productes capaços de facilitar la neteja i amb això, les nostres vides.

 

L'eficàcia dels productes que representa LionClean ens permet incidir directament en la reducció de costos dels nostres clients i en la salut de tots els equips. Gaudeix d'espais segurs!

 

Ideem solucions que ajuden a millorar la qualitat de vida de les persones i que facilitin el desenvolupament dels negocis. Tot això basat en un model de negoci que cuida i respecta el medi ambient, treballant contínuament en reduir a la mínima expressió l'impacte mediambiental i així no comprometre les futures generacions.

Màxima eficiència i rendiment a baix cost, Tot en un.
Cobrim totes les necessitats i exigències que tingueu (de la forma més eficaç).
Amb totes les homologacions i certificacions.

No podem deixar la responsabilitat a les generacions futures. La neteja del demà ja és aquí.
Hi ha una altra manera ecològica de netejar i totalment eficient (100% eficient – 100% ecològica).
La responsabilitat és nostra, no de les properes generacions.

Emporta't la neteja professional a casa teva. Obté grans resultats amb el mínim esforç. Amb LionClean tindràs de neteja professional al teu abast.
Amb Lionclean netegessis (casa teva) com un professional.

Marques amb què treballem

La millor gamma en productes de neteja industrial i desinfecció professional,
perquè el teu negoci sigui més rendible

Descobreix els nostres productes

Últimes entrades

  • TRUCOS PARA UNA LIMPIEZA PERFECTA

    TRUCS PER A UNA NETEJA PERFECTA

    • 05/06/2023

    Detergent líquid desincrustant per a rentat manual d'olles, cassoles, cassos, paelles. Es destina principalment a la neteja d'utensilis amb gran incrustació, com greixos carbonitzats i brutícia resseca. Llegeix més

Saltar al contingut